T.I.V og litt DIV

25.08.14 - Silje

Lukta av Åpningshelga på beito har lagt seg i neseporene etter toppidrettsveka sist helg!Det var både Hardt og deilig med 5 konkurranser på 4 dager  etter noen måneder med konkurransefri!

Forrige uke var det som mange vet duket for Toppidrettsuka (TIV) igjen. Alle de beste stillte til start, og der stod Astrid og jeg også. Startskuddet gikk i Kristiansund med 10km fellesstart skate, deretter fulgte både motbakkeløp og sprint på torsdag, duathlon i Knyken på fredag og tilslutt jaktstart i Trondheim.

Astrid fikk desverre magetrøbbel allerede fra distanse 1.Hun kom seg likevel gjennom dag to også, men da det ikke så ut som noen stor endring var i vente, og det er kjipern å drive å konkurrere når man er såpass reduset, dreit hun rett og slett (bokstavelig talt) i de to siste dagene.

Jeg for min del følte at prestasjonene var jevnt bra hele uka, med en stigning resultatmessig. Da jaktstarten i Trondheim stod for tur hadde jeg startnr 8. på brystet og hadde flere gode løpere både rett forran (og selvfølgelig noen langt forran, som Bjørgen og co) og rett bak. Det var tour d france stemning langs løypa, og vi ble etterhvert ett ganske stort felt som samlet seg i jakten på de aller fremste. Løypa lå fint til, og fikk med seg både Nidarosdomen, bakklandet, festningen og rundingen var rundt selveste Olav Trygvason. Siden det er stor fordel å ligge bak, spesielt på rulleski, lå det etterhvert ann til en massespurt. Jeg kom meg inn som nr 6.totalt og 3 i gruppen, og er igrunn ganske fornøyd med det. Toppformen skal jo ikke være der før i vinter uansett, men kroppen tålte konkurransene godt og jeg føler meg i bra rute :)

Har ellers vært mye ute og rundt om kring i sommer, og beklagligvis skikkelig trægis på oppdateringsfronten. Slenger med noen korte glimt av resten av sommern, siden bilder sier mer enn ord.

Peace out

S

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest