So far so good

12.01.15 - Silje

I vår hverdag er det vanskelig å finne balansen mellom for mye, nok og litt lite innslag av div aktiviteter...Blandt annet har aktiviteten "oppdatering av hjemmeside" vært i fare for å bli for mye av det gode,og vi har derfor latt hjemmesiden hvile litt i høst, så den ikke skulle bli helt overtrent...nå ser det derimot ut til at balansen er gjenvunnet, og det er på tide med en Oppdatering!Starter derfor året (sånn litt i senseste laget) med en liten oppsummering av det som har skjedd så langt denne sessongen.

Det har vært en innholdsrik høst og vinter så langt.Treningen har væt solid for oss alle tre. Astrid og jeg er fortsatt på team NTNU, og stortrives med det. I år har det vært løper-drevet, og et usedvanlig bra samarbeid oss løperne imellom har gjort at alt har gått på skinner hele veien. Vi har en filosofi om at det er positivt å dele erfaringer og måle seg mot andre løpere, og har hatt med flere utenfor laget, bla annet lillesøster Kari, Kari Vikhagen Geitnes,og Celine Brun Lie på samlinger. Koselig sosialt og nyttig treningsmessig på en og samme tid :)

Selv om man har trent med andre og kjennt litt på forskjellige nivå er det alltid like spennende før første skirenn..Hvordan har alle andre trent? Er de vi har målt oss mot så gode som vi trodde? Har treningsarbeidet som er blitt lagt ned godt nok?

Astrid har hatt en litt trå start på sessongen i år. Den berømte vippestanga bikka litt mot "overbelastning" etter mye trening samtidig som en hektisk høst med knallhard jobbing med masteroppgave. Nå er hun derimot på full fart tilbake, og Skancup helga i Falun kan godt sees på som ett skremmeskudd før NM, "nåkka stort e på gang" som Ingebrigtsen ville sagt det!

Det kan vi også si om Kari. Etter ett trøblete år i fjor har hun med god hjelp funnet ut av problemene og fått trent bra i hele sommer og høst. Hun har vært tålmodig og langsiktig og ser i utgannspunktet på denne sessongen som en "mellomsessong" med få skirennfor å unngå overbelastning. Det ser ut til å fungere bra. Med blandt annet topp ti i Skandinavisk cup i Falun denne helga, kun drøyt minuttet bak Chalotte Kalla, er det en type "mellomsessong" mange kunne ønsket seg!

For min del har jeg hatt min beste forsessong noen gang. Jeg funnet en god flyt, og kroppen har så langt respondert bra!Det er vanvittig deilig!Og fortsatt kjennes det ut som at jeg har flere hakk og gå på formmessig sett, så krysser fingra for en bra fortsettelse også. Kort oppsummert har det resultert i WC start på Lillehammer der 15.plassen på sprinten ble høydepunktet, to pallplasser i skandinavisk cup (1. og 2.) og sammenlagtedelse i den samme cupen. Det fører igjen til at det byr seg World Cup muligheter fremover, og det gleder jeg meg masse til!

Tror nok dette holder i massevis for denne gang- kan jo ikke risikere overbelasting av hjemmesiden allerede nå :P

Peace out, 

Silje

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest