Sommersamling

21.07.14 - Kari

Med en liten tur innom sognefjellet før et litt lengre opphold i Tønsberg på trivselssamling, ble det et par uker med høy trivselsfaktor og bra trening :)

Med knall sol og helt ville forhold, var det sinnsykt deilig å få noen dager på sognefjellet. Fikk noen fine økter i tillegg til at jeg fikk testa noen nye fisher ski med Tobias. Kan ikke klage når man kan ta av t-skjorta under øktene i fjellheimen!

Etter fire fantastiske dager, gikk turen til Tønsberg hvor Eirik Mysen hadde invitert noen folk hjem til kåken på Nøtterøy. Ettersom dette ble litt spontant, var det ikke så mange som hadde anledning til å komme, så det endte med at jeg ble den eneste høna i flokken, med to kjekke karer (Eirik og Sindre Hammelund), så jeg skal ikke klage :)
Når langrennsløpere har huset for seg selv, skal det ikke mer enn tre personer til for at resultatet blir ganske mye rot og kaos på kort tid. Men stort sett alt som var savnet under oppholdet dukket opp igjen mot slutten, så ingenting gikk tapt.

Myse-gutt hadde fiksa gratis styrketrening på Velotel treningssenter så vi fikk gjennomført et par gode styrkeøkter også. I tillegg må det nevnes at han hadde et rykende ferskt båtsertifikat som vi fikk gleden av. Det ble tid til et par båtturer i sommervarmen. og selv om noe av teorien ikke var heelt innprenta enda, så overlevde vi både wakeboarding, fisking og frikjøring på vannet.

I tillegg til båtliv ble det også noen fine rulleskiturer. Tønsberg hadde mange fine runder for rulleski. Lettkupperte landeveier, og alt var asfaltert. Der kan man samle timer uten å måtte teller runder.
I tillegg fikk vi kjørt gjennom økter med sykkel, løping og ikke minst fotball VM kamper.

Stor tommel opp til Mysen som diska opp med bosted og digge dager med aktiviteter og trening.

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest