Rekrutsa på Beitostølen

14.08.13 - Kari

- Samling

Rekrutsa på Beitostølen

Samlinga som var ren jentesamling (sett bort i fra Sjur og John) inneholdt både gode treningsøkter, god stemning, latter, lek og konkurranse!

Ettersom dette er hjemstedet for både Mari og John, lå forholdene til rette for at dette skulle bli en bra samling - og de levde opp til guiding forventningene!

Siden vi ikke fikk ha med oss gutta på Beitostølen - som var på samling med elite guttene - måtte vi gjøre vårt beste for å underholde oss selv.

... Og samlingen ble veldig bra. Jentene fikk kjørt gode hardøkter, jeg holder meg fortsatt på den nedre delen av intensitets skalaen (sett bort fra bandy kamp), men var veldig glad for å få vært med jentene på de andre øktene, og enedlig kunne delta nærmest normalt på en samling igjen.

Vi hadde gode bo-fasiliteter og treningsterrenget rett utenfor døra. Så løpeturer i fjellet ble utnyttet godt. Vi hadde blandt annet en villt fin tur oppå Bitihorn (1600moh). Egentlig var det meldt masse regn og kaldt - så vi hadde planlagt en rute utenom de åpne toppene - i myra, men under frokosten ble været bare finere og finere. Men når man vanligvis holder til på Oppdal, og er vant til fjellet vet man at en ikke skal la seg lure, så jeg tok med Heliumjakka fra OR i drikkebeltet, så jeg var forberedt på både vær, vind og kulde! Men været holdt seg, mot alle odds. Bare på toppen kom behovet for å ta på jakka i drikkebeltet, og vi fikk dermed en 4t løpetur i sol og varme (desverre hadde Britsen blitt syk, og Mari en liten skade - så de fikk vi ikke hatt med på turen).

Senere på dagen var det duket for en alternativ økt, og takket være mor Eide fikk vi kommet oss inn i idrettshallen på helsesportssenteret så vi fikk slått oss løs med bandy køller og rulleskøyter. Det ble rekrutt-jentene mot resten. Etter en uavgjort 1.omgang og et lite tap i 2.omgang var det litt tenning og irritasjon over triumferende støtteapparat, men det var en kjempe bra økt med stort engasjement, høy intensitet, konkurranse og latter. 

En avsluttende klassiskøkt i går, med fokus på staking, ble det vi rakk før vi pakket bagene våre og reiste hjem. Men så er det bare ti dager til vi igjen skal være sosiale med hverandre og møtes i Meråker (da med regionlag) for nye økter, forberedelser til sesongen og rom-prat med rom-kameraten.

Og selv om vi har hatt en super samling, så gleder vi oss til å være med gutta neste gang;)

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest