Olympiatoppen

24.05.13 - Kari

Olympiatoppen

Britt Ingunn Nydal
Martine Ek Hagen
Ragnhild Haga
Tuva Toftdahl Staver
Mari Eide
(+ meg)

Hans Christer Holund
Simen Hegstad Krüger
Sindre Bjørnestad Skar
Didrik Tønseth
Sondre Turvoll Fossli

Og Super-Sjur (Sjur Ole Svarstad) - The one and only!!

Første samling for året er unnagjort, og FOR en gjeng :-)
Dette blir et bra år!

Det er alltid like spennende med den første samlingen for året. Nye mennesker på laget og ny sesong skal planlegges. Så dette er ikke akkurat den samlingen hvor det er mye dødtid!

Vi har hatt Photoshoot, informøter og samtaler, også har vi vært sammen med Johan Kaggestad og Dag Kaas for å lære litt om gruppedynamikk og lagbygging - Veldig interessant og spennende! I tillegg har det blitt litt trening også ;p
Nye klær har vi også fått, så nå skal det ikke være noen tvil om at vi har Statoil i ryggen, som en GOD støtte nå gjennom flere år! Jeg synes det er veldig moro å jobbe med en bedrift som statoil, som viser så mye engasjement og energi for det vi gjør, og som er så synlige og tilstedet for oss. Bare det inspirerer!

Når det kommer til samlingen for min del, var dette bokstavelig talt oppstarten med trening. Etter mye skader og dritt, har jeg fått kommet ingang med litt trening, selv om det meste går i forebyggende styrke og litt jogg. Men et sted må man jo begynne!

Bare det å få møte de andre på laget, inspirerer og gir enorm motiavasjon. Så jeg må si jeg gleder meg skikkelig masse til å være på samlinger og treninger med disse folka! Ingen tvil om at det kommer til å bli bra kvalitet på øktene, og skikkelig god matching på treningene, i tillegg til godt miljø utenom treningen.

Så fra nå og fremover, er det vel disse menneskene jeg kommer til å se mye til, med jevne mellomrom ;)

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest