Grensesprengende

10.09.13 - Silje, Astrid

Grensesprengende

Oppskriften på lykke er det delte meninger om. Langrennsjenter som oss kommer langt om vi har en skikkelig myr, og en kjekk fyr… På samling i Tenndalen var det plenty av begge deler!

Om det var gode overnattings og treningsforhold eller gode priser på flæsk og ost som gjorde at vi søkte utenfor våre normale landegrenser, og dro til Sverige på samling er usikkert, men suksess var det utvilsomt! 

Rekrutsa på Beitostølen

14.08.13 - Kari

- Samling

Rekrutsa på Beitostølen

Samlinga som var ren jentesamling (sett bort i fra Sjur og John) inneholdt både gode treningsøkter, god stemning, latter, lek og konkurranse!

Ettersom dette er hjemstedet for både Mari og John, lå forholdene til rette for at dette skulle bli en bra samling - og de levde opp til guiding forventningene!

TOPPIDRETTSVEKA

10.08.13 - Silje, Astrid

TOPPIDRETTSVEKA

Torsdag til lørdag har vi vært med på Toppidrettsveka, som har foregått både i Knyken, Aure sentrum og i Kristiansund. Folkefest, kjendiser, tv-tid og god stemning har vært sentralt de siste dagene.Likevel: Høy påmeldingsavgift og tendensiøs utplukking av de beste rulleskiene gjør at det spørs hvor lenge bredden gidder å stille opp for å fylle opp listene.

Blink!

04.08.13 - Astrid

Blink!

I det siste har det kriblet i beina.. Måneder uten startnummer har gjort meg konkurransekåt, så jeg dro til Sandnes og Blink skifestival. Her kommer det en oppsummering av helga, og siden jeg hadde noen timer å slå ihjel på en flyplass kommer det på rim!

Livigno

26.07.13 - Silje, Astrid, Kari

Livigno

Når åtte jenter drar på høydesamling på eget insj, da sier det seg selv at det blir topp stemning. Forrige film viste liv og leven, denne gir ett innblikk i den konstruktive treningsbiten vi har lagt ned de siste ukene. Samlinga har bestått av mye mengde, med fokus på rolig langkjøring på rulleski og løp, og innslag av hurtighet, styrke og intervall.Både rekrutt-trener Sjur Ole, og team NTNU-trener Lars har tatt turen innom for å sjekke ståa, og de var forhåpentligvis fornøyde med det de fant...

To dager i Milano til slutt satte prikken over i-en. Hele gjengen er enige om at bedre enn dette kan man knapt ha det, og det blir nok gjentagelse neste år! 

sognefjellet

01.07.13 - Silje, Astrid

sognefjellet

Man vet man er over middels skinerd når man drar til fjells i sludd og regn, mens resten av Norge slikker sol på stranda...Men når fjellet er fullt av kule folk, føret er konge, og brunfargen er i boks på 10 minutter, DA er man passe fornøyd lell!

en svensk midtsommar

24.06.13 - Astrid

en svensk midtsommar

Å ha en svenske på teamet har sine fordeler.. Det gav oss nemlig muligheten til å feire midtsommar i Sverige, blandt små hvitkantede røde hus i Mora. Torsdag kveld var vi fem forventningsfylte og glade ungdommer som pakket oss inn i lynvingen (en liten nissan, som har levd lenger enn noen av passasjerene) med kurs mot søta bror.

Sommerferiyeah

19.06.13 - Astrid

Sommerferiyeah

Etter USA har det stort sett vært veldig mye lesesal for meg. Ett par uker ut i skippertaket begynte lese-kondisen å bli bedre, men fortsatt var det uvant å sitte så mye stille! Det ble mindre og mindre folk på lesesalen, og til slutt var det bare jeg og bibliotekaren som ikke hadde fri. Det smakte derfor vanvittig godt å kunne levere inn oppgaven og juble for fri på fredag. Jeg feiret med å løpe Vassfjellet opp på lørdag...

Olympiatoppen

24.05.13 - Kari

Olympiatoppen

Britt Ingunn Nydal
Martine Ek Hagen
Ragnhild Haga
Tuva Toftdahl Staver
Mari Eide
(+ meg)

Hans Christer Holund
Simen Hegstad Krüger
Sindre Bjørnestad Skar
Didrik Tønseth
Sondre Turvoll Fossli

Og Super-Sjur (Sjur Ole Svarstad) - The one and only!!

Første samling for året er unnagjort, og FOR en gjeng :-)
Dette blir et bra år!