Tunnelsyn

17.10.14 - Silje, Astrid

Tunnelsyn

 Å gå runde på runde inne i en betongtunnel er bedre enn å gå i solskinn i Ramsau. Det er hvertfall det vi inbiller oss, mens vi nyter de grå murveggene som omslutter oss. For de som ikke har vært inne i noe lignende, kan vi kanskje sammenligne det med en kloakk tunnel.

Riktignok er det noen forskjeller. Kloakken er bytta ut med kritthvit snø, og rottene representeres av svenske skiløpere, som piler avgårde så snart de ser folk. Desuten må man vel neppe betale skipass for å slippe inn i kloakken. Men selve betongentunnelen som omslutter oss er prikk lik. Tror jeg.

Likevel syns vi dette er knall, iallefall sammenlignet med Ramsau. For i Ramsau må vi gå sakte. Skikkelig sakte. Destuen må vi ta en stappfull gondol opp på breen. Og smøre oss med solkrem. Det slipper vi definitift i Torsby.

Det skal sies at de hår fått til skikkelig fine skiforhold der inne i tunnelen. Vi fikk gått hardøkter på ski, noe som er verdifullt nå, like før sesongstart. Desuten var vi der akkurat passe lenge. Nok til å få flere kvalitetsøkter, og god tilvenning til lange ski, få nok til å ikke bli innlagt på mentalsykehus. Det er bare å glemme å telle runder, og fokusere på teknikk, og etterhvert overlevelse. Folk overlever jo nede i kloakken også.

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest