Run Forrest... RUN!

12.09.13 - Astrid

Run Forrest... RUN!

I skogen mellom Teisendammen og Skistua var det mye svette, tung pusting og diverse løpesett å observere i går… Byåsen IL syns ett vanelig testløp ble for lite, og inviterte likegreit hele verden til konkurranse. Alt fra små talenter til pensjonerte RBK stjerner stilte på start! 

Blandt de startende var også jeg. Konkurranser er alltid stas, og selv om vi akkurat har vært på samling, var det umulig å holde seg unna. Det er mulig at inspirasjonen fra filmen Forrest Gump også hadde en sentral rolle. På ett vis hadde jeg fått for meg at 5km opp til Kapellet ikke var noe stress. Forrest løper jo verden rundt lett som en plett!
 
Men når man stort sett oppsøker bløt-myr til hverdags, skjer det noe rart med steget. Det som opprinnelig en gang kanskje var antilopisk og elegant utvikler seg mer mot løpesettet til Dolly Duck. I hodet var jeg altså Forrest Gump, i virkligheten Dolly. 
 
Beina kjentes ikke så alt for ille ut. Det fløt ganske greit de første 3-4kilometrene. Siden det var individuell start, og god blanding av gutter og jenter på startlista var det umulig å vite hvordan man lå an. Jeg hadde observert en del sylfider i strindheim singlett på start, og visste jeg måtte klinke til litt oppover de siste bakkene om jeg skulle ha en sjanse… Siste kilometeren ble mental trening på høyt nivå. Jeg hadde akkurat løpt forbi en litt scetchy nordlending, som jeg mistenker at skjøt meg med an liten curare-pil. Beina ble iallefall lamme! Jeg måtte flytte fokus fra den litt skremmende pipende lyden i pusten og melkesyre-smerte i lårene. Jeg så for meg Forrest igjen. "Lett og fin nå.. Run Forrest RUN".. Selv om ikke lammelsene slapp, kom jeg meg i mål. 
 
Det viste seg att resultatet slett ikke var så værst. 2 plass totalt, klasseseier og pers med noen sekunder sier sitt om at formen er på vei!
 
 
-A

Kommentarer (1)

  • Silla

    Silla

    12 September 2013 at 20:23 |
    Og litt lenger ned på resultatlisten fant man jaggu meg og

    -S (løpesteg som Guffen)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest