König Maximilian Lauf

12.02.16 - Astrid

Skiclassics

König Maximilian Lauf

Endelig kan jeg si at jeg er tilbake! Etter noen sesonger som ikke har gått helt etter planen, har jeg begynt å prestere igjen- det er deilig! Rennet i Seefeld ble skutt i gang med kanon, og kanon ble det!

Før årets sesong bestemte jeg meg for å starte med langløp. Jeg var gira på å se nye steder, teste hvordan jeg fungerte i mil etter mil, og finne ut hvor fort jeg kunne bli god til å stake! Vel vitende om at det trengs ett bra støtteapparat for å fungere, tok jeg en telefon til Henrik Kvissel, sjef for ett av de største langløpslagene, Team United Bakeries (TUB). Han hadde trua, og plutselig var jeg med på stjernelaget!

Selv med mange lange konkurranser har jeg ikke angret ett sekund! Etter hvert har jeg tålt treningen bra, stedene vi går renn på er fantastiske- ville fjell og folkeliv, og formkurven har pekt rett oppover. Det motiverer meg å trene mer ekstreme økter, og bli heiet fram av et så fantastisk lag. Ikke er det feil å tilbringe en måned i alpene heller!

Rennet i Seefeld er ett foreløpig høydepunkt! I knalltøffe løyper ble det endelig tid for litt feste, og hvilken festefest det ble! Spiker-feste i 63km, og fin form. BOOM, så var jeg i mål på  en sensasjonell 2 plass, og kunne høre på ”min dag i dag” av Åge på repeat resten av dagen, og bruke mine siste krefter på en seiersdans!

Denne helgen er det ett nytt renn i skiclassics sammenheng i Toblach, norditalia! Nok en naturperle, med ganske tøffe løyper, som denne gangen skal forseres på blanke ski! Jeg gleder meg!

 

Bilder: VismaSkiclassics

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest