jakt

16.11.13 - Silje, Astrid

jakt

Dagens økt på Oppdal gav plutselig helt nye utfordringer!Det ble en duell på Oppdal stadion det luktet krutt av... Hvem av oss ligner mest på Lucky Luke?

I Trondheim duger det ikke å være langrennsløper for tida. Bymarka er full av is/sludd, det er for glatt til å gå på rulleski, og ikke antydnig til skiføre. MEN på Oppdal.. der har kunstsnøkanonene matet ut snø en god stund, og det gikk rykter om kanonføre. En rask oppveiing mot forelesing og fellesøkt på Kvål: snø er verdt mer... Iallefall når man kan komme hjem til mat og pleie i samme slengen! 

Selv om det har vært varmt noen dager, og gårsdagen var full av regn og vind, er forholdene i kunstsnøløypa overraskende bra! Vi dro til Kåsen med forventninger om labre forhold, og ble meget positivt overrasket.. Løypemannskapet har gjort en strålende jobb, og det var som å gå på betong! Løypa er bare 1,5km, så man må være mentalt forberedt på å gå runder, men ellers er det ikke noe feil med skiopplevelsen.

På dagens økt ble en livelig Rennbygg redningen. Akkurat når vi begynte å kikke litt ekstra på klokka, og håpe at tiden skulle gå litt fortere, utfordret han oss til skyteduell! Ingen av oss har noe spesiell erfaring med våpen. Sant nok gikk vi NM stafett i skiskyting for to år siden, men uten å ha tatt i gjevær hverken før eller siden, så er det begrenset med erfaring...

Plutselig snudde økta seg til en skyteduell.Med kyndig veiledning gikk det faktisk ikke så aller værst. Vi skøt ingen av tilskuerne. Ikke engang kråkene som satt i trærne bak blinkene fikk vådeskudd... Silje ledet an innledende runder. Hennes serier satt godt inne i svarten. Astrid samlet også seriene ganske bra, bare ikke i det svarte...

I finalen, som gikk i stående, ble mentalt press og sterke vindkast helt opp i liten kuling en utfordring. Astrid måtte begynne, som resultat av tap i stein, saks, papir, og satte standarden med en treff. Etter att Silje hadde skutt, var forholdet mellom svart og hvitt på selvangiveren det samme, og duellen endte i Remis. Det må nok litt mer trening til før vi stiller i dødsduell med Django,eller har noe å gjøre på sessongåpningen i skistyting for den del. Skyteduellen løfta uansett økta, og de siste rundene gikk lett som en lek!

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest