Boom! Vi er i gang!!

26.11.13 - Silje, Astrid

Boom! Vi er i gang!!

Den siste uka har vi vært på Beitostølen. Tiden før helga ble stort sett brukt til skuling, lårmassasje og formtipping...

Det er ikke mange steder i verden man finner høyere spenningsnivå enn på Beito dagene før åpningsrennene. Alle andre ser ut til å være i en vanvittig bra form. Det spekuleres i form, og blikkene er lange etter konkurrentene.. Dævven så dårlig form man føler seg selv, og herreguud så spreke alle andre er!!

Heldigvis var stemninga på hytta avslappet og god. Det er viktig når man skal ha fokus på seg selv, og ikke bygge spenningsnivået alt for høyt.. Desuten kunne comeback-Marte sette litt perspektiv på ting. Uten en eneste økt på rulleski, eller noen som helst oppladning kom hun ti Beito for å ha det artig...

Fredag braket det løs. Ettersom Silje ble syk, og Kari ikke er igang med sesongen enda, var det bare Astrid som stilte til start. Det ble en dårlig start. Selv om forberedelsene har gått veldig bra, var ikke kroppen så mye å skryte av..  Selvfølgelig blir man usikker av en dårlig start. Har treninga vært for dårlig? Er det teknikken som svikter? Hvordan skal dette gå? Blir det tidenes dårligste sesong? HJELP!

Men så kom lørdagen. Med startnummer mellom Skofterud og Steira var det ikke noe vits i å være defansiv. Det ble "bære eller briste" taktikk. Kanskje mest for å slippe å få dårlige sekunderinger. Det hjalp. Sekunderingene ble over all forventning, og det var lett å motivere seg for litt ekstra smerte på slutten av rennet. Da alle var i mål, viste resultatlista 54sekunder opp til pall, og bare landslagsløpere forran på lista. Formen som dagen før var elendig, var nå plutselig innafor godkjent, og resten av sesongen kan tross alt bli bra.

 

Kommentarer (0)

Legg inn kommentar

Du kommenterer som gjest